Printer Friendly Version Generalni konzul Miloš Vujić prisustvovao je na božićnom prijemu u Banja Luci koji je organizovao potpredsednik Republike Srpske Davor Pranjić @ 13 December 2022 02:52 PM

U Banjaluci dana 12.12. o.g., potpredsednik Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda Davor Pranjić organizovao je božićni prijem na kome je uputio poruke mira, ljubavi i radosti povodom predstojećeg Božića. Pranjić je iz Banjaluke poručio da sve ono što je lepo ne treba kvariti.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tom prilikom je rekao da je prijem koji organizuje potpredsednik R. Srpske Davor Pranjić povodom predstojećih katoličkih praznika prilika za susrete i za to da R. Srpska pokaže da poštuje svačiji identitet.

Prijemu je prisustvovao i potpredsednik Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda Ćamil Duraković, predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, predsedavajuća Veća naroda Republike Srpske Nada Tešanović, ministri u Vladi R. Srpske, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, predsednik HDZ-a BiH Dragan Čović, banjalučki biskup Franjo Komarica kao i brojne druge zvanice iz političkog i javnog života R. Srpske.

Ispred GK RS Banja Luka, božićnom prijemu je prisustvovao generalni konzul Miloš Vujić.