Printer Friendly Version Генерални конзул Милош Вујић присуствовао је на божићном пријему у Бања Луци који је организовао потпредседник Републике Српске Давор Прањић @ 13 December 2022 02:47 PM

У Бањалуци дана 12.12. о.г., потпредседник Републике Српске из реда хрватског народа Давор Прањић организовао је божићни пријем на коме је упутио поруке мира, љубави и радости поводом предстојећег Божића.Прањић је из Бањалуке поручио да све оно што је лепо не треба кварити.

Председник Републике Српске Милорад Додик том приликом је рекао да је пријем који организује потпредседник Р. Српске Давор Прањић поводом предстојећих католичких празника прилика за сусрете и за то да Р. Српска покаже да поштује свачији идентитет.


Пријему је присуствовао и потпредседник Републике Српске из реда бошњачког народа Ћамил Дураковић, председник Народне скупштине Републике Српске Ненад Стевандић, председавајућа Већа народа Републике Српске Нада Тешановић, министри у Влади Р. Српске, градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, председник ХДЗ-а БиХ Драган Човић, бањалучки бискуп Фрањо Комарица као и бројне друге званице из политичког и јавног живота Р. Српске.

Испред ГК РС Бања Лука, божићном пријему је присуствовао генерални конзул Милош Вујић.