Printer Friendly Version Министар унутрашњих послова Р. Србије Александар Вулин посетио Требиње @ 9 August 2022 02:28 PM

Дана 08. августа 2022. године., министар унутрашњих послова Р. Србије господина Александар Вулин посетио је Требиње и одмах се упутио ка месту пожара у Бијелој гори где су на гашењу пожара  ангажована два хеликоптера МУП-а Србије. 

Министар А. Вулин у изјави за медије  је рекао да су хеликоптери упућени по наређењу председника Р. Србије Александра Вучића и да су од јутрос остварили више од 70 налета, те да ће хеликоптери остати на пожаришту све док буде потребе.

„МУП Србије увек је ту за грађане Републике Српске и свака помоћ ће увек стићи, јер Вучић води рачуна о Српској што и показује делима“ рекао је министар А. Вулин и додао да односи између Српске и Србије никад нису били бољи.

Током посете Требињу министар А. Вулин  је разговарао у Градској управи са градоначелником Требиња Мирком Ћурићем и Миланом Новитовићем директором РУ Цивилне заштите Р. Српске, у присуству начелника ПУ Требиње Синише Лакете и Луке Чаушић, в.д. помоћника министра - начелника Сектора за ванредне ситуације Р. Србије.

Испред Генералног конзулата Р. Србије Бања Лука, Конзуларне канцеларије у Требињу, Мирослав Марковић присуствовао је како дочеку и испраћају министра унутрашњих послова Р. Србије господина Александра Вулина   тако и свим активностима које су пратиле посету у Требињу.