Printer Friendly Version Посета министра омладине и спорта Републике Србије Вање Удовичића Бањалуци @ 15 November 2020 11:15 AM

Министар омладине и спорта Републике Србије Вања Удовичић посетио је Бања Луку, дана 12.11.2020. године и, том приликом се састао са српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком и министарком за породицу, омладину и спорт Р. Српске Соњом Давидовић, поводом наставка богате сарадње кроз низ заједничких пројеката из области омладине и спорта. 

Након састанка, министар Удовичић је изјавио да ће Србија и Српска наставити да са узајамном подршком и заједничким превазилажењем изазова. “Настојаћемо да ојачамо и продубимо сарадњу у систему спорта и омладине у будућности, чиме ћемо још више учврстити нераскидиву везу између Р. Србије и Р. Српске”, закључио је Удовичић.

По завршетку састанака, министар Удовичић је са министарком Давидовић посетио новоотворени “Национални тениски центар Тениског савеза Републике Српске” и разговарао са представницима Тениског савеза Републике Српске.

Посетио је и Факултет физичког васпитања и спорта, где је одржао састанак са ректором Универзитета у Бањалуци Радославом Гајанином. Састанку је присуствовала и  конзул-жеран Весна Маринковић.