Printer Friendly Version У општини Језеро свечано отворена фискултурна сала финансирана средствима Владе Републике Србије @ 25 December 2019 12:10 PM

Дана 24.12.2019.године у општини Језеро свечано је отворена  фискултурна сала финансирана средствима Владе Републике Србије.

Општину Језеро, тим поводом посетио је председник Владе Републике Српске, Радован Вишковић, Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Борис Пашалић, амбасадор Републике Србије у БиХ, Александар Ђорђевић и други представници привредног и културног живота Републике Српске.  

Председник Владе Р. Српске, Радован Вишковић захвалио се Влади Србије на донацији за фискултурну салу, наводећи да је Србија у поседњих четири-пет година свим локалним заједницама у Републици Српској и онима са већинским српским становништвом у Федерацији БиХ помагала пројектима чија је вредност премашила 30 милиона евра. "То је значајна помоћ. Није реч само о новцу и износу већ и о поруци да знате да нисте сами, да има неко ко у сваком моменту може да вам помогне и коме се можете обратити", нагласио је Вишковић.

Амбасадор Републике Србије у БиХ, Александар Ђорђевић је истакао да му је веома драго да се налази у Језеру где младима предају на употребу фискултурну салу.

Свечаном отворању  фискултурне сале у општини Језеро присуствовао је и генерални конзул Владимир Николић.