Printer Friendly Version Generalni konzul V. Nikolić prisustvovao potpisivanju Sporazuma o saradnji između udruženja Daun sindrom centra Beograd i Daun sindrom centra Banja Luka @ 27 May 2019 12:03 PM

Pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srpske Željke Cvijanović, u Banja Luci je u nedelju, 19. maja, počela "Nedelja Daunovog sindroma Beograd-Banja Luka", tokom koje će lica sa Daunovim sindomom iz Beograda proći deo rehabilitacionog programa PAIN koji sprovodi Daun sindrom centar Banjaluka.


U Jevrejskom kulturnom centru Arie Livne (JKC), u Banja Luci, tom prilikom,  predstavnici udruženja Daun sindrom centra Beograd  i Daun sindrom centra Banja Luka,  potpisali su dana 24.5.2019. godine Sporazum o saradnji, s ciljem negovanja kulture dijaloga između institucuja, udruženja i prekogranične saradnje, podržavanja i promovisanja prava i mogućnosti osoba sa Daunovim sinromom i rešavanja svih ostalih pitanja koja se javljaju u radu sa osobama s Daunovim sindromom.

Ispred udruženja Daun sindrom centra Beograd,  Sporazum je potpisala Predsednik Udruženja  Marija Pavlović a ispred Centra za rehabilitaciju Daun sindrom Banja Luka, upravnik Zoran Jelić.

Potpisivanju Sporazuma prisustvovao je generalni konzul Vladimir Nikolić.