Printer Friendly Version Чланови удружења “Даун синдром Београд” посетили Генерални конзулат Р. Србије Бања Лука @ 22 May 2019 01:25 PM

У Бања Луци у Јеврејском културном центру Арие Ливне (ЈКЦ) под покровитељством председника Републике Српске Жељке Цвијановић, у периоду од 19.маја. до 26.маја 2019. године  одржава се заједничка недеља удружења из Р.Српске и Р. Србије - “Даун синдром центар Бањалука” и Удружење “Даун синдром Београд”.

Гости из Београда тј. особе са Дауновим синдромом, проћи ће део рехабилитационог програма који спроводи Даун сyндром центар Бањалука, за радно оспособљавање, који у оквиру програма ПАИН,  пружа могућност да савладају конобарске вештине како би се осећали друштвено корисним и спремнијим за самостални живот.

У оквиру заједничке недеље удружења Даунов синдром из Р.Српске и Р. Србије, 22.маја 2019. године организована је посета Генералном конзулату Р.Србије у Бања Луци, којом приликом је генерални конзул Владимир Николић, припремио срдачан дочек члановима удружења  Даунов синдром из Београда и Бања Луке.