Printer Friendly Version Šef Konzularne kancelarije Generalnog konzulata Republike Srbije u Banjaluci sa sedištem u Trebinju obišao opštine Nevesinje i Istočni Mostar @ 6 February 2019 01:01 PM

Nebojša Božić ,  konzul u  Konzularnoj  kancelariji Generalnog konzulata Republike Srbije  u  Banjaluci , sa sedištem u Trebinju dana 05. februara posetio opštine Nevesinje i Istočni Mostar.


U odvojenim  razgovorima sa načelnicima navedenih opština ( Milenko Avdalović  i Božo Sjeran)  , posebno su naglašene i obrađene  sledeće  teme prezentovanja nadležnosti i aktivnosti konzularne kancelarije u Trebinju  i  upoznavanja sa privrednim potencijalima navedenih opština i  projektima koji se trenutno sprovode na teritoriji  opština Nevesinje i Istočni Mostar. 

Načelnici M. Avdalović i  B. Sjeran su izrazili nepodeljenu zahvalnost Republici Srbiji na nemerljivoj političkoj podršci Republici Srpskoj, kao i na značajnoj finansijskoj pomoći koja je do sada pružena opštinama Istočne Hercegovine.  S tim u vezi, naglašeno je obostrano  uverenje  da pomoć R. Srbije, pri realizaciji konkretnih projekata od vitalnog značaja za stanovnike ove regije, neće izostati ni u narednom periodu.