Printer Friendly Version Шеф Конзуларне канцеларије Генералног конзулата Републике Србије у Бањалуци са седиштем у Требињу обишао општине Невесиње и Источни Мостар @ 6 February 2019 12:58 PM

Небојша Божић ,  конзул у  Конзуларној  канцеларији Генералног конзулата Републике Србије  у  Бањалуци , са седиштем у Требињу дана 05. фебруара посетио општине Невесиње и Источни Мостар.

У одвојеним  разговорима са начелницима наведених општина ( Миленко Авдаловић  и Божо Сјеран)  , посебно су наглашене и обрађене  следеће  теме презентовања надлежности и активности конзуларне канцеларије у Требињу  и  упознавања са привредним потенцијалима наведених општина и  пројектима који се тренутно спроводе на територији  општина Невесиње и Источни Мостар. 

Начелници М. Авдаловић и  Б. Сјеран су изразили неподељену захвалност Републици Србији на немерљивој политичкој подршци Републици Српској, као и на значајној финансијској помоћи која је до сада пружена општинама Источне Херцеговине.  С тим у вези, наглашено је обострано  уверење  да помоћ Р. Србије, при реализацији конкретних пројеката од виталног значаја за становнике ове регије, неће изостати ни у наредном периоду.