Printer Friendly Version Odluka o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Antigva i Barbuda, Grenada, Komonvelt Dominika, i Trinidad i Tobago @ 5 November 2018 12:13 PM

Obaveštavamo da je Vlada Republike Srbije donela Odluku o ukidanju viza za državljane Antigva i Barbuda, Grenada, Komonvelt Dominika, i Trinidad i Tobago, nosioca svih pasoša, prema kojoj oni mogu da ulaze, tranzitiraju i borave na teritoriji R. Srbije do devedeset dana (90) od datuma ulaska u Republiku Srbiju, u periodu od sto osamdeset (180) dana.

Odluka je objavljena u „ Službenom glasniku Republike Srbije“ br. 81/2018 od 26. oktobra 2018. godine, a stupila je na snagu danom objavljivanja za državljane Antigva i Barbuda, Grenada i Komonvelt Dominika. Za državljane Trinidad i Tobago Odluka je stupila na snagu 03. novembra 2018. godine.

Državljani navedenih država, nosioci svih pasoša, koji žele da uđu i borave na teritoriji R. Srbije u periodu koji je duži od 90 dana, dužni su da podnesu zahtev za vizu pre ulaska na teritoriju Republike Srbije.