Printer Friendly Version Nikolić prisustvovao Božićnom prijemu u Derventi @ 18 December 2017 11:07 AM

Potpredsednik Republike Srpske Josip Jerković organizovao je 17.12.2017. godine Božićni prijem u Derventi, na kojem je ocenio da svi narodi dele istu sudbinu na prostoru Republike Srpske.

Obraćajući se prisutnim gostima Jerković je rekao: „Prisećamo se svega dobrog i lošeg, ono što smo dobro ili loše činili u protekloj godini. Na današnji dan u zajedničkom razgovoru možemo reći šta bismo mogli učiniti da se poboljša prosperitet i bolje življenje svih naroda na ovim prostorima“. On je naglasio da je na izabranim funkcionerima i svim ostalim građanima da urade sve što mogu da poboljšaju povratak i zajednički život na ovim prostorima.

Prijemu su prisustvovali predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čović, ministar odbrane BiH Marina Pendeš, načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga BiH Ante Jeleč, izaslanik predsednika Republike Srpske Miladin Dragičević, potpredsednik Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda Ramiz Salkić, ministar za izbegla i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš, veći broj načelnika opština i ostalih predstavnika vlasti iz Federacije BiH i Republike Srpske.

Božićnom prijemu prisustvovao je i generalni konzul Republike Srbije u Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Banjaluci Vladimir Nikolić.