Printer Friendly Version POZIV ZA PODNOŠENJE PONUDE @ 7 July 2017 12:42 PM

                            
GENERALNI KONZULAT REPUBLIKE SRBIJE                                              
       BANjA LUKA- BOSNA I HERCEGOVINA
              Vojvode Radomira Putnika 2
                    78000 BANjA LUKA
                BOSNA I HERCEGOVINA

Broj:    4470/2017-2
Datum: 07.07.2017.  godine

Na osnovu Direktive o nabavkama u diplomatsko – konzularnim predstavništvima RS, br.716/GS od 20.05.2013, godine, Uputstva o sprovođenju nabavki u DKP RS u inostranstvu br.716-2/GS od 03.07.2013. godine i Odluke o pokretanju postupka nabavke broj 4470/2017 od 07.07.2017. godine, Generalni konzulat Republike Srbije u Banja Luci - Bosna i Hercegovina upućuje


1. POZIV ZA PODNOŠENjE PONUDE       
                                   
Predmet nabavke:

Predmet nabavke su dobra – Kontra diverziona oprema (metal detektor vrata i ručni metal detektori) za potrebe diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u inostranstvu.                    

Opis predmeta nabavke:
            
Na osnovu Odluke o pokretanju postupka nabavke broj: 4470/2017 od 07.07.2017. godine, za nabavku kontra diverzione opreme (metal detektor vrata i ručni metal detektori), za potrebe diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u inostranstvu, Generalni konzulat Republike Srbije u Banja Luci, Vas poziva da podnesete svoju pismenu ponudu, u skladu sa konkursnom dokumentacijom.

Ponuda mora biti u celini pripremljena u skladu sa konkursnom dokumentacijom.

Konkursna dokumentacija neophodna za davanje pisane ponude može se preuzeti sa internet strane Generalnog konzulata Republike Srbije u Banja Luci - Bosna i Hercegovina http://www.banjaluka.mfa.gov.rs  u rubrici "Vesti".

Dodatne informacije možete dobiti na telefon broj: +387 51 227 041

Rok mesto, vreme,  i način podnošenja ponude:
            
Ponuda se smatra blagovremenom, ako je naručiocu podneta do 12. jula 2017. godine, do 13.00 časova.

Ponuđač podnosi ponudu u zatvorenoj koverti lično ili poštom na adresu naručioca:

               Generalni konzulat Republike Srbije  Banja Luka - Bosna i Hercegovina
         Vojvode Radomira Putnika 2
               78000 BANjALUKA

Na omotu naznačiti predmet nabavke  - Ponuda za nabavku – „Nabavka Kontra diverziona oprema (metal detektor vrata i ručni metal detektori), za potrebe diplomatsko-konzularnih predstavništava Republike Srbije u inostranstvu, redni broj 4470“.

Koverat ili kutija sa ponudom mora na prednjoj strani imati oznaku: „PONUDA NE OTVARATI“, a na poleđini pun naziv ponuđača, adresu, telefon i lice za kontakt.

Neblagovremenom će se smatrati ponuda ponuđača koja nije podneta naručiocu u propisanom roku, bez obzira na način dostave iste. Sve neblagovremeno podnete ponude,    Komisija za nabavku naručioca, će po okončanju postupka otvaranja ponuda, vratiti neotvorene ponuđačima, sa naznakom da su podnete neblagovremeno.

Kriterijum i elementi kriterijuma za izbor najpovoljnije ponude:

Odluka o dodeli ugovora o nabavci dobara, doneće se primenom kriterijuma najniže ponuđene cene, po prethodno ispunjenim svim zahtevima i obaveznim uslovima naručioca navedenim u konkursnoj dokumentaciji.

Otvaranje ponuda komisijski (mesto i vreme): 

Otvaranje ponuda će se obaviti odmah po isteku roka za podnošenje ponuda, odnosno dana 12. jula 2017. godine, sa početkom u 13.00 časova, u prostorijama  Generalnog konzulata Republike Srbije  Banja Luci - Bosna i Hercegovina, na adresi: Vojvode Radomira Putnika broj 2  78000 Banja Luka

Komisija naručioca će u roku od dva dana od dana otvaranja ponuda  izraditi  izveštaj o stručnoj oceni ponuda i, sačiniti predlog odluke o dodeli ugovora.

Rok za zaključenje ugovora:

Ugovor sa izabranim ponuđačem biće zaključen u roku od 10 dana, od dana donošenja odluke o dodeli ugovora.

Kontakt osoba:

Kontakt osoba u Generalnom konzulatu Republike Srbije u Banja Luci je Radoslav Ilić, telefon: +387 51 227-045

e-mail konzulat.bl@mfa.rs