Printer Friendly Version Промоција туристичке понуде Србије у склопу кампање "Дани Србије - Види Србију" @ 26 May 2017 07:49 AM

Представници ТУристичке организације Србије, у склопу кампање " Дани Србије - Види Србију", посетиће Бањалуку 01. јуна 2017. године.

Тог дана ће бити организовано низ промотивних догађаја, међу којима и промотивни догађај за становнике Бањалуке и њихове госте, на Тргу Крајине, од 16:00 до 18:00 часова.

Своју понуду ће, поред Туристичке организације Србије, представити и локалне туристичке организације Београда, Ивањице, Златибора, Рашке, Западне Србије, Драгачева, као и Пролом и Луковске бање и Атомске бање "Горња Трепча".

Поред тога од 17:00 до 18:00 часова истог дана, на Тргу Крајина ће наступити трубачки оркестар Марка Глигоријевића из Бајине Баште.

Свим посетиоцима биће презентована туристичка понуда Србије, са акцентом на летње фестивале-Beer fest, Exit,  Гуча, NIŠVILLE INternational Jazz Festival  и Нушићијада. За љубитеље одмора у природи, током летње сезоне, предвиђена је посебна презентација, као и промоција "city break" дестинација.

Презентација за туроператере и медије, уз гастрономску понуду Западне Србије, организоваће се у хотелу "Босна", са почетком у 19:00 часова, у четвртак 01. јуна 2017. године.