Printer Friendly Version Promocija turističke ponude Srbije u sklopu kampanje "Dani Srbije-Vidi Srbiju" @ 26 May 2017 07:39 AM

Predstavnici Turističke organizacije Srbije, u sklopu kampanje " Dani Srbije - Vidi Srbiju", posetiće Banjaluku 01.juna 2017. godine.

Tog dana će biti organizovano niz promotivnih događaja, među kojima i promotivni događaj za stanovnike Banjaluke i njihove goste, na Trgu Krajine, od 16:00 do 18:00 časova.

Svoju ponudu će, pored Turističke organizacije Srbije, predstaviti i lokalne turističke organizacije Beograd, Ivanjice, Zlatibora, Raške, Zapadne Srbije, Dragačeva, kao i Prolom i Lukovske banje i Atomske banje "Gornja Trepča".

Pored toga, od 17:00 do 18:00 časova istog dana, na Trgu Krajina će nastupiti trubački orkestar Marka Gligorijevića iz Bajine Bašte.

Svim posetiocima biće prezentovana turistička ponuda Srbije, sa akcentom na letnje festivale- Beer Fest, Exit, Guča, NIŠVILLE International Jazz Festival i Nušićijada. Za ljubitelje odmora u prirodi, tokom letnje sezone, predviđena je posebna prezentacija, kao i promocija "city break" destinacija.

Prezentacija za turoperatere i medije, uz gastronomsku ponudu Zapadne Srbije, organizovaće se u hotelu "Bosna" , sa početkom u 19:00 časova, u četvrtak 01. juna 2017. godine.