Printer Friendly Version ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕЊЕ ПОНУДЕ @ 16 January 2017 12:10 PM


Наручилац Генерални конзулат Републике Србије у Бањалуци

Адреса Булевар Војводе Радомира Путника број 2

Место Бања Лука


На основу  Директиве о набавкама у дипломатско-конзуларним представништвима (ДКП) Републике Србије, број 716/ГС од 20.05.2013 године и Упутства о спровођењу набавки у ДКП Републике Србије у иностранству број 716-2/ГС, од 03.07.2013 године, Генерални конзулат Републике Србије у Бањалуци

објављује


ПОЗИВ  ЗА  ПОДНОШЕЊЕЊЕ  ПОНУДЕ
Врста поступка: јавна набавка мале вредности

Предмет  набавке:

1. Извођење друге фазе конзерваторско рестаураторских радова на Спомен капели са костурницом у Вардишту код Вишеграда

Опис предмета  набавке:
На парцели око објекта Спомен капеле са костурницом у Вардишту потребно је извести припремне, демонтажне и радове рушења, као и земљане, бетонске, каменорезачке, армирачке и друге (разне) радове на уређењу непосредне околине објекта и пруступне стазе до Спомен капеле, на прописно припремљеној подлози, пратећи конфигурацију терена, од локалне саобраћајнице до улаза у објекат са западне стране и улаза у костурницу са јужне стране. Такође, потребно је изградити улазну капију за ограђени простор, у свему према техничкој документацији у складу са тендерском и пројектном документацијом која се налази у прилогу (Извод из пројекта и Тендер за извођење грађевинских радова).
 

Рок и начин подношења понуде:
Понуде се достављају путем поште препорученом пошиљком, најкасније до 22. фебруара 2017. године у 10.00 часова, Генералном конзулату Републике Србије у Бањалуци.
Понуда треба да садржи: (1) доказ да је понуђач регистрован код надлежног органа, односно уписан у одговарајући регистар, (2) доказ да он и његов законски заступник нису осуђивани за неко од кривичних дела као чланови организоване криминалне групе, или осуђивани за кривична дела против привреде, кривична дела против животне средине, кривично дело примања или давања мита и кривично дело преваре, (3) доказ да је измирио доспеле порезе, доприносе и друге јавне дажбине у складу са прописима Републике Српске, Босне и Херцеговине, (4) доказ да има важећу дозволу надлежног органа за обављање делатности која је предмет јавне набавке, (5) извештај о бонитету, (6) банкарску гаранцију о квалитету радова које ће извести (7) читко попуњен образац под називом „Тендер радова“ (са укупно седам страница, почев од странице број 8, па закључно са страницом број 14), који се налази у прилогу овог Позива и (8) изјаву о временском року у коме може извести предвиђене радове, као и о гарантном року за изведене радове.

Прилог: Извод из пројекта (са Тендером), за потребе тендерске документације - 2. фаза: Пројекат уређења терена, Завода за заштиту споменика културе Краљево (format – pdf).

Критеријум и елементи критеријума за избор најповољније понуде:
Критеријум за доделу уговора је економски најповољнија понуда.
Елементи критеријума су:
- Понуђена цена .........................................................................     70 пондера
- Рок за извођење радова   ……………………….....................     10 пондера
- Гарантни рок  ............................................................................    20 пондера

Подношење понуда (рок, место, време, начин, назнака...):

Понуда се доставља лично или препорученом пошиљком на адресу Генералног конзулата Републике Србије, улица Булевар Војводе Радомира Путника број 2, 78000 Бања Лука, Републике Српска, Босна и Херцеговина, закључно са 22. фебруаром 2017. године, до 10.00 часова.

Отварање понуда извршиће се комисијски (место, време):

Понуде ће се отварати комисијски, у просторијама Генералног конзулата Републике Србије у Бањалуци, у среду     22. фебруара 2017. године, у 10 часова и 15 минута.

Рок за доношење одлуке о додели уговора:
Закључивање уговора са најбољим понуђачем обавиће се, у среду 28. фебруара 2017. године.

Контакт (особа, место, време, број телефона, e-mail адреса...):
Генерални конзулат Р. Србије у Бањалуци (+387 51 227 041), е-mail: konzulat.bl@mfa.rs

Остале информације:

Понуђач је у обавези да понуду сачини на начин што ће, у Тендеру за извођење грађевинских радова, на рачунару попунити рубрике ЦЕНА (у конвертибилним маркама), при чему ће се рубрика ИЗНОС попунити аутоматски (Excel). У поменутом ТЕНДЕРУ РАДОВА, који је снимљен у Excel формату, налази се детаљан опис свих потребних радова, јединица мере и количина, тако да није дозвољено уношење додатних података, коментара или било каквих промена у текстуалном делу.
Дозвољено је да понуђач податке унесе и ручно (уписивањем хемијском оловком), у рубрику „Цена“ и у рубрику „Износ“. Уколико се подаци уносе ручно, потребно је да се рубрика „Износ“ попуни рачунањем јединачне цене (изражене у конвертибилним маркама, са две децимале), која се множи са количином радова („Мера“ или „Q“).
Читко попуњени тендер (уносом података на рачунару или ручно), уз унос Укупног износа, Рекапитулације, ПДВ од 17% и Тотала, на последњој страници (УКУПАН ИЗНОСА ГРАЂЕВИНСКИХ РАДОВА), уз обавезну оверу сваке странице оригиналним потписом и печатом понуђача, доставља се уз Понуду овом Генералном конзулату (на начин како је претходно објашњено), са напоменом „Не отварати – тендер“.

У прилогу се налази Извод из пројекта и може се електронски преузети (снимљен је као Adobe Acrobat Document), који садржи кључне детаље главног Пројекта друге фазе конзерваторске рестаураторских радова, на спомен капели са костурницом Вардиште, Република Српска, Босна и Херцеговина.

Прилог:

http:///vardiste_tender_II_faza_za_sajt.pdf

 

Тендер