Printer Friendly Version Генералном конзулу Владимиру Николићу уручена награда „Капетан Миша Анастасијевић“ @ 21 June 2016 11:08 AM

Представници Медиа инвента из Новог Сада и Универзитета у Бањалуци, на свечаности која је одржана 20. јуна 2016. године у Народном позоришту Р. Српске у Бањалуци, уручили су 23 престижне награде „Капетан Миша Анастасијевић“.



Добитници награде „Капетан Миша Анастасијевић“ у регији Бањалука су „Интегра инжењеринг“ за најбољу компанију, „Елнос група“ за најбољег привредника, „МГ Минд Мркоњић Град“ за најбољег предузетника, Компанија „Фагус“ Котор Варош за најдинамичнији развој и „РС силикон Мркоњић Град“, за најбољу гринфилд инвестицију. Поред поменутих компанија, награђени су и најбољи представници из области  аграра, одрживог развоја, квалитета производа и услуга, здравствене заштите, друштвених делатности, локалне самоуправе и јавних предузећа.



Посебне награде су примили генерални конзул Републике Србије у Бањалуци Владимир Николић, за унапређење сарадње Републике Србије и Републике Српске, као и шеф Делегације ЕУ у БиХ и специјални представник ЕУ Ларс Гунар Вигемарк за афирмацију европских вредности и стандарда.

Сви добитници признања, номиновани за награде, мала и средња предузећа, брендови и успешни предузетници и ствараоци, као и локалне самоуправе и установе биће представљени у монографији „Пут ка врху“ за Републику Српску, енциклопедијском издању које ће се штампати на српском и енглеском језику.